ANA SAYFA| HAKKIMIZDA| BARTER NEDİR| ÜYE OLUN| BARTER FİNANS| FRANCHISE| ŞUBELERİMİZ| İLETİŞİM| ENGLISH

BASIN BÜLTENLERİ

Basın Bülten Listesi

TÜRK BARTER, KAZANMAYI SEVEN GİRİŞİMCİLER ARIYOR

Dünya Barter Birliği üyesi ve Barter sisteminin Türkiye’deki öncü kuruluşu Türk Barter, ülke genelinde franchise vererek kazanmayı seven girişimcilerle büyümesini sürdürüyor.  Türk Barter; Barter Ortak Pazarı’nı temsil edebilecek, kazanmayı ve kazandırmayı seven, ülkemizin ticari potansiyelini yükseltebilecek akıllı girişimcilerle, kazancı ve geliri hazır iş ortaklıkları kuruyor. Türk Barter alternatif ticaret ve finans sistemini tüm Türk ekonomisine katma değer amacıyla yurt içinden gelen yoğun talepleri de göz önünde bulundurarak, yurt içi yapılanmasını Barter Franchise modeli ile sürdürüyor.

Barter ticaret sistemini ülkemize kazandıran ve sektördeki liderliğini sürdüren; bu konudaki tüm altyapı çalışmalarını tamamlayan ve ekonomiye yeni bir soluk getiren Türk Barter, ülke genelinde Franchise ağını genişletiyor. Uluslararası barter sektörünün kapılarını Türk iş dünyasına açan Türk Barter; sunduğu yenilikçi çözümler ve teknolojik altyapı ile Türkiye’nin ticari potansiyeli yüksek il merkezlerinde, yeni ekonomi Barter Sistemi’ni temsil edebilecek ve ekip kurabilecek girişimcilerle iş ortaklığına gidiyor.

Türk Barter, alternatif faizsiz finans modeli olan Barter sistemi ile bir yandan şirketlerin stok, atıl kapasite, güvenilir satış, tahsilat ve nakit sıkıntısı gibi problemlerini çözerken bir yandan da kredisi ve işi hazır bir modeli benimseyen girişimcilere iş ortaklığı teklif ederek ülke ekonomisine katkı sağlayacak.

Türk Barter Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Sırrı Şimşek: “İşiniz ve Kazancınız Hazır”

Barter sektöründe 26. yaşına girmenin gururu ve tecrübesiyle, Türk Barter başlattığı “İşiniz ve Kazancınız Hazır” Franchising kampanyasıyla yılsonuna kadar 50 iş ortağını hedefliyor. Türk Barter Yönetim Kurulu Başkanı M. Sırrı Şimşek; "Franchise çalışmamız sayesinde nakit tasarrufu sağlayan, faizsiz ürün/hizmet kredisi olarak kullanılan, işletmelere hem kriz dönemlerinde hem de sağlıklı ekonomilerde yeni açılımlar sunan Barter Ortak Pazarı'nın daha geniş kitlelere ulaştırılmasını sağlayacak. Böylece ülkemiz iş dünyasının ve üreticilerin önlerindeki engelleri kaldıracağız. Uyguladığımız Franchise modeli, bütün dünyada Barter şirketlerinin uyguladığı franchise modeli ile büyük benzerlikler taşımaktadır. Fakat Barter franchise modelini uygulayan Türk Barter’ın sunduğu en büyük fayda, franchise olacak girişimcilerin Barter Ortak Pazarı’na kazandıracakları üye şirketlerine proje hazırlayabilecek tarzda yetiştirilmeleri olacaktır. Aynı zamanda hazır bir iş ve kazanç ile başlayacak olan franchise, elde edeceği yeni müşterileriyle Türk Barter Franchise’ı da daha çok kazanacaktır” şeklinde konuştu.